Witam!
Re: Witam!
Hey! Obserwuję to forum już jakiś czas i postanowiłam w końcu się ujawnić (mało introwertycznie, ale dla introwertyków zrobiłam wyjątek
)
- SardonicAlly
- Pobudzony intro
O, świeże mięsko przypełzło samo. Forum nam się odmładza. Przynajmniej strukturalnie, bo u nowych nabytków zauważam pewną niechęć do pisania postów 
Anyway, welcome
Anyway, welcome
"The power of accurate observation is called cynicism by those who have not got it." Rest assured I've got it in abundance ;P
5w4, prone to procrastination
ISTP Craftsman I=89% S=79% T=89% P=58%
Dziękuję za tak serdeczne przywitanie. Rzeczywiście, ta niechęć do pisania postów jest bardzo widoczna, wiem z autopsjiSardonicAlly pisze:O, świeże mięsko przypełzło samo. Forum nam się odmładza. Przynajmniej strukturalnie, bo u nowych nabytków zauważam pewną niechęć do pisania postów
Anyway, welcome
Witajcie. Postanowiłam dzisiaj się zarejestrować na Waszym forum, tym samym i również moim :wink: , oraz jeśli będzie to możliwe - nawiązać jakiś kontakt z ludźmi stąd. Co tu o sobie powiedzieć... Teoretycznie introwertyczka marząca jednakże o bliżej relacji z jakąś osobą, zakochana w literaturze m.in. w prozie współczesnej i poezji, interesująca się m.in. piłką nożną i marynistyką. A więc witajcie. 
Witamy. :wink: [MM ostrzy tasak
]
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"
"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
- Padre
- IntroManiak
- Kontakt:
Nie przejmuj się, on tylko żartuje z tym tasakiem. Tak naprawdę uwielbia mielone ;-)
I explore the frontiers of safety! I laugh at danger, from a distance, and quietly, so as not to get all worked up.
Witam wszystkich!
Dwa dni temu dowiedziałam się że jestem introwertyczką i od dwóch dni śledzę to forum. Przyznam, że na forach się nie udzielam, ale tutaj zrobię wyjątek :wink:. Żałuję tego że, wcześniej nie wiedziałam o introwertyzmie - wiedza o tym trochę zmieniła moje postrzeganie siebie samej. Cieszę się, że znalazłam osoby takie jak ja
.
Dodam jeszcze, że kocham indyjskie kino i indyjską muzykę.
Dwa dni temu dowiedziałam się że jestem introwertyczką i od dwóch dni śledzę to forum. Przyznam, że na forach się nie udzielam, ale tutaj zrobię wyjątek :wink:. Żałuję tego że, wcześniej nie wiedziałam o introwertyzmie - wiedza o tym trochę zmieniła moje postrzeganie siebie samej. Cieszę się, że znalazłam osoby takie jak ja
Dodam jeszcze, że kocham indyjskie kino i indyjską muzykę.
Cześć, chciałbym się przedstawić
Niedawno strzeliło mi oczko, nieszczęsne 21, skazany na 5 lat studiów, z czego odsiedział już dwa, pracujący, pijący, palący(wiecznie rzucający) no i co tu dużo mówić - introwertyk
Mam milion zainteresowań - motoryzacja, lotnictwo, muzyka, budownictwo, film, książka, sport (narty, nożna, siłowe), psychologia, fizyka, astronomia, zarabianie pieniędzy etc etc Niektóre rozwijam bardziej, inne ledwo podtrzymuje przy życiu, w oczekiwaniu na większe zasoby wolnego czasu. Dzięki jakim objawom zdiagnozowano tą 'obrzydliwą przypadłość'? Jestem bardzo małomówny, nie lubię, za przeproszeniem, pier****ć głupot, przebywanie w większej grupie ludzi mnie męczy. I chociaż lubię samotność, to od ludzi nie stronię. Po prostu wole kameralne spotkania i dobrych znajomych, którzy nie czują się niekomfortowo z takim mrukiem jak ja. Ci znajomi określają mnie jako kogoś, kto wygląda i zachowuje się dużo dojrzalej niż by to wynikało z wieku, a ja z kolei nazywam to posiadaniem nudnego, zupełnie nie interesującego życia. Dziewczyny mówią, że jestem taaaki wysoki, dobrze zbudowany, wyluzowany, mający wszystko gdzieś (w sumie - to też taki objaw introwersji), a to właśnie z nimi mam największy problem - ale to temat rzeka, daruje Wam (zresztą brawo dla tych, którzy dotrwali do tego momentu :lol: ).
Trafiłem na to forum... w sumie sam nie wiem jak. Mam dużo projektów do zrobienia, a więc, naturalnie, odkładam to na później i marnuje czas w sieci. Postanowiłem zabawić tutaj chwilę dłużej, introwertycy to zazwyczaj b. wartościowi ludzie. Mam nadzieję, że miło się będzie z wami dyskutowało
Trafiłem na to forum... w sumie sam nie wiem jak. Mam dużo projektów do zrobienia, a więc, naturalnie, odkładam to na później i marnuje czas w sieci. Postanowiłem zabawić tutaj chwilę dłużej, introwertycy to zazwyczaj b. wartościowi ludzie. Mam nadzieję, że miło się będzie z wami dyskutowało
'Nikt nie może być mi bliższy ode mnie, a ja, ja jestem sobie czasem taki daleki...' S.Lem
- SardonicAlly
- Pobudzony intro
O, przyszło indyjskie culture vulture, tego jeszcze nie było
. I jeszcze do kompletu kolejna kolejna ofiara sieciowej prokrastynacji (11 != 1000000, ale i tak, pretty impressive. ładnie wyglądało w CV?
). Parvati, Tichy, welcome 
"The power of accurate observation is called cynicism by those who have not got it." Rest assured I've got it in abundance ;P
Nie wiem jak wyglądało, ale na rozmowach o pracę zawsze trafię na kogoś o przynajmniej jednym wspólnym hobby
W każdym razie nie uważasz, że Prokrastynacja (piękne imię) to w rzeczywistości taka wredna istota w nas, która przejmuje stery, manipuluje nami w najbardziej niestosownych momentach? Przecież ja na prawdę (serio!) chciałem zrobić dzisiaj ten projekt... a co robię w zamian?
No ale dosyć już. Konstrukcje stalowe? 
'Nikt nie może być mi bliższy ode mnie, a ja, ja jestem sobie czasem taki daleki...' S.Lem
- Akolita
- Krypto-Extra
Cześć, bawcie się dobrze.
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
- SardonicAlly
- Pobudzony intro
eh, jak zaczniemy tu dyskusję o prokrastynacji zaraz się tu zrobi gigantyczny offtop...
jak kiedyś poczuję przypływ energii do działania założę taki temat. Niemniej jednak wydaje mi się że już dawno zasnęłam na fotelu drugiego pilota, a Prokrastynacja twardą łapą trzyma stery.
Ano tak, konstrukcje stalowe. hale, silosy, zbiorniki... doesn't ring a bell?
Ano tak, konstrukcje stalowe. hale, silosy, zbiorniki... doesn't ring a bell?
Witam wszystkich,
na forum trafiłem kilka dni temu i jestem nim zachwycony, a czytać posty osób myślących tymi samymi kategoriami co ja, jest po prostu wspaniałe, wspaniałe na tyle, że postanowiłem dodać coś od siebie i dlatego wczoraj udało mi się zarejestrować
.
Jeśli chodzi o mnie to - jestem introwertrykiem
, myślę że moja "introwersja" jest moim największym przekleństwem i największym błogosławieństwem :wink: , oczywiście czasami mam jej dość ale chyba nie chciałbym jej zmieniać.
PS: Gdybyście szukali wsparcia technicznego, to śmiało do mnie pisać, chociaż z tego co zauważyłem to jest tu sporo osób związanych z IT.
na forum trafiłem kilka dni temu i jestem nim zachwycony, a czytać posty osób myślących tymi samymi kategoriami co ja, jest po prostu wspaniałe, wspaniałe na tyle, że postanowiłem dodać coś od siebie i dlatego wczoraj udało mi się zarejestrować
Jeśli chodzi o mnie to - jestem introwertrykiem
PS: Gdybyście szukali wsparcia technicznego, to śmiało do mnie pisać, chociaż z tego co zauważyłem to jest tu sporo osób związanych z IT.
dopóki walczysz jesteś zwycięzcą
To sobie ładną reklamę zrobiłem-mikamves- pisze: BTW masz byka w stopce
Ale nikt nie mówił że za darmo :lol: :lol:-mikamves- pisze:Nie omieszkam, w razie problemów, także żebyś się nie zdziwił.my_way pisze: PS: Gdybyście szukali wsparcia technicznego, to śmiało do mnie pisać, chociaż z tego co zauważyłem to jest tu sporo osób związanych z IT.
oczywiście joke
dopóki walczysz jesteś zwycięzcą
-
hellenbenszahar
- Wtajemniczony
Witam!
Jak zapewne wiekszosc narybka, od niedawna wiem o introwertyzmie, od dwoch dni siedze na forum, czytam pisze i o dziwo mi sie tu podoba. Nigdy nie siedzialem na forach, ale na tym mam nadzieje zabawic nieco, poznac ciekawych ludzi. Czasem milo jest z kims pogadac bez koniecznosci spotkania.... Gdzie moje maniery; nazywam sie Konrad,mam 30 lat i jestem alkoh.... introwertykiem
. Zainteresowania? Szybko przemijaja, na ten czas to forum. Z tych stalych - historia rzymu, teologia, koszykowka, no i jak kazdy - dobra zabawa, muzyka (klasyczna, metal , folk, elektroniczna ), kino (np "czlowiek z ziemi", "do zachodu slonca", "donnie darko" i wiele innych).
Coz dodac.... pozdrawiam i do zobaczenia w innych watkach forum
Jak zapewne wiekszosc narybka, od niedawna wiem o introwertyzmie, od dwoch dni siedze na forum, czytam pisze i o dziwo mi sie tu podoba. Nigdy nie siedzialem na forach, ale na tym mam nadzieje zabawic nieco, poznac ciekawych ludzi. Czasem milo jest z kims pogadac bez koniecznosci spotkania.... Gdzie moje maniery; nazywam sie Konrad,mam 30 lat i jestem alkoh.... introwertykiem
Coz dodac.... pozdrawiam i do zobaczenia w innych watkach forum