Skąd jesteście?
- Padre
- IntroManiak
- Kontakt:
Re: Skąd jesteście?
Pochodze z malej podtarnowskiej wioski, zagubionej w lasach Pasma Brzanki. Studiowalem w Krakowie, wiec czuje sie jakos specjalnie zwiazany z tym miastem. Obecnie, od osmiu juz lat, Holandia.
I explore the frontiers of safety! I laugh at danger, from a distance, and quietly, so as not to get all worked up.
- Inno
- Legenda Intro
I jak w tej Holandii? Uważa się, że to taka kraina wolności.Faktycznie tak fajnie się tam żyje?Padre pisze:Obecnie, od osmiu juz lat, Holandia.

- Padre
- IntroManiak
- Kontakt:
Zdefiniuj wolnosc ;-)Inno pisze: I jak w tej Holandii? Uważa się, że to taka kraina wolności.Faktycznie tak fajnie się tam żyje?
Zycie tu ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne. Cenie Holendrow za codzienny luz oraz brak (przynajmniej demonstrowanej) wscibskosci. I rzeczywista tolerancje wobec dziwnosci innych. Czasem zas do szalu doprowadza mnie ich skapstw... oszczednosc :-P oraz planowanie wszystkiego co sie da. Jesli do kumpla Holendra wpadniesz bez zapowiedzi zamknie Ci drzwi przed nosem. No, moze przesadzam, ale jest to uwazane za powazny nietakt.
Z checia opowiem wiecej, ale sprecyzuj pytanie, prosze
I explore the frontiers of safety! I laugh at danger, from a distance, and quietly, so as not to get all worked up.
Warszawiak od urodzenia.
I never found the companion that was so companionable as solitude.
Padre rozumiem ze odwiedzasz coffeshopy w tej holandii bo ja bym z nich chyba niewychodzil : >
- Padre
- IntroManiak
- Kontakt:
Jeszcze w żadnym nie byłem :-P Od urodzenia mam bardzo wrażliwy nos, czego lata uprawiania smrodologii nie dały rady zjeść. Innymi słowy, panujący tam permanentny sztynk flaki mnie przewraca. Do wprawiania się w odmienne stany świadomości preferuję hydroksylowe pochodne prostych alifatów.leonidas pisze:Padre rozumiem ze odwiedzasz coffeshopy w tej holandii bo ja bym z nich chyba niewychodzil : >
(i cicho bo offtopujemy, jak nas tu Jej Modowość prześwięci to i bez cannabis zobaczymy różowe słonie :-D )
- Hakuna-Matata
- Introrodek