Pisz prawdę

Gry, quizy, humor i co tylko chcecie. Enjoy.
Awatar użytkownika
Rafael
IntroManiak
Enneagram: 9w1
MBTI: ISFJ

Re: Pisz prawdę

Post autor: Rafael »

Raczej małe szanse, żebyśmy się poznali po tylu latach. Duża część z nich już na pewno nie żyje.
Ale gdyby... powiedziałbym dzień dobry. :)

Czy masz kontakt ze swoimi byłymi partnerkami?
A jeśli tak to jaki?
Nie o górę się potkniesz, ale o kamień.
Awatar użytkownika
Asperger
Introwertyk
MBTI: INTP

Post autor: Asperger »

Nie znajduję słów jak potwornie mnie rozczarowałeś. Nie starczy drzew na papier, którego potrzebowałbym aby spisać wszystkie przekleństwa jakie chciałem i chcę powiedzieć podróbkom nauczycieli, których miałem przekleństwo mieć do czynienia. I które bym powiedział po tym jak nie mogli mnie już zniszczyć bardziej. Ty tymczasem powiedziałbyś ''dzień dobry'' :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Brak kontaktu. Ludzie z takimi chorobami mają problem z utrzymaniem kontaktu. Podtrzymuje go tylko wspólny przymus pojawia się w konkretnym miejscu. Gdy jedno z nas nie ma tego przymusu już...

Czy szkolny psycholog to dobry adwokat dla dziecka?
Awatar użytkownika
Rafael
IntroManiak
Enneagram: 9w1
MBTI: ISFJ

Post autor: Rafael »

Zależy od psychologa jedni się przekładają do pracy inni nie.

Czy korzystasz z jakiegoś komunikatora?
A jeśli tak to z jakiego.
Nie o górę się potkniesz, ale o kamień.
Awatar użytkownika
Fire
IntroManiak

Post autor: Fire »

Tak, WhatsApp -tylko z mężuniem, Messanger synuś i koleżanki.

Wierzysz w pomoc psychologa w przypadku realnego problemu medycznego, którego nie da się rozwiązać?
intbrun
Intro-wyjadacz
Enneagram: 4w5
MBTI: INFP

Post autor: intbrun »

Nie, nie wierzę. I tak się składa, że mam blisko siebie przypadek podpadający pod pytanie. Psycholog skręcił temat w kierunku, w którym jest mu łatwiej prowadzić terapię wg modełka, a nie do specyficznego problemu. W zasadzie w podobny sposób odpowiem na krócej postawione pytanie "czy wierzysz w pomoc psychologa" ;-) Ale liczę się z tym, że nie trafiłem na dobrego psychologa. Najwyraźniej mam pecha, bo nie trafiam również na dobrych mechaników, majstrów czy urzędników, czy... pracowników. Zdecydowanie jest ze mną coś nie tak. Przydała by się pomoc psychologa... a nie czekaj... ;-)

Czy masz lęk wysokości, a jeśli tak, to czy przeszkadza Ci w codziennym życiu?
Awatar użytkownika
Asperger
Introwertyk
MBTI: INTP

Post autor: Asperger »

Żadnego, jeśli mam pod nogami twardą i stabilną podłogę. Jednocześnie potworny, gdy mam do czynienia z rozklekotaną drabiną.

Jak wychowałabyś/wychowałbyś swoje dzieciątko, gdyby było identyczne jak Ty w dzieciństwie?
ODPOWIEDZ