A co do strony, to przy rozwijanych pozycjach np. paintings słabo widać elementy przez białawe tło i białą czcionkę
Malowanie, gadanie, tworzenie filmów i muzyki
- ponuraczek
- Stały bywalec
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INFJ
Re: Malowanie, gadanie, tworzenie filmów i muzyki
Bardzo ładne akwarele na stronie, szczególnie ta użyta na tło. Ucząc się korzystałaś z jakichś tutoriali, książek, czy bardziej była to samo-nauka? Pytam z ciekawości, bo jakbyś miała coś do polecenia to chętnie zobaczę/poczytam. Potrzebuję inspiracji ^^
A co do strony, to przy rozwijanych pozycjach np. paintings słabo widać elementy przez białawe tło i białą czcionkę
"Jeżeli o mnie chodzi, nigdy nie miałem przekonań. Zawsze miałem wrażenia. "
Fernando Pessoa
Fernando Pessoa
dziękuję za info odnośnie strony, bo sama na tym swoim komputerze to nie widzę wszystkiego, także opinia z zewnątrz jest bardzo pomocna ^^ponuraczek pisze: 21 kwie 2018, 15:12 Bardzo ładne akwarele na stronie, szczególnie ta użyta na tło. Ucząc się korzystałaś z jakichś tutoriali, książek, czy bardziej była to samo-nauka? Pytam z ciekawości, bo jakbyś miała coś do polecenia to chętnie zobaczę/poczytam. Potrzebuję inspiracji ^^
A co do strony, to przy rozwijanych pozycjach np. paintings słabo widać elementy przez białawe tło i białą czcionkę![]()
dziękuję też za miłe słowa ^^ zaczęłam malować sama i dopiero jak już umiałam podstawy to sobie przejrzałam filmiki typu 'how to begin with watercolors' - i okazało się, że samodzielnie robiłam wszystko to, co te babki w filmikach radzą robić. także wnioskuję, że akwarele są bardzo intuicyjne i możesz sama się nimi pobawić ^^ ale jak coś to możesz obejrzeć to: https://www.youtube.com/watch?v=m-le8Ca0H30
- ponuraczek
- Stały bywalec
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INFJ
Wiem, że są intuicyjne, bo sama nimi maluję, już od kilku lat
Pytanie wzięło się stąd, że sama zaczynałam raczej tak "intuicyjnie", próbując naśladować styl innych artystów i potem modyfikując ich sposób malowania, nie wiem, czy coś ważnego mnie przez to nie ominęło
Ostatnio zaczynam odkrywać nowe techniki i jakby od nowa testuje nowe możliwości (np. malowanie mokro na mokro wydawało mi się takim nieuporządkowanym; starałam unikać nieprzewidzianego mieszania kolorów, a teraz wydaje mi się to piękne).
Pytanie wzięło się stąd, że sama zaczynałam raczej tak "intuicyjnie", próbując naśladować styl innych artystów i potem modyfikując ich sposób malowania, nie wiem, czy coś ważnego mnie przez to nie ominęło
"Jeżeli o mnie chodzi, nigdy nie miałem przekonań. Zawsze miałem wrażenia. "
Fernando Pessoa
Fernando Pessoa
chodziło mi o intuicyjność, kiedy się nikogo nie naśladuje, tylko po prostu bierzesz kartkę, pędzel, akwarele i wodę i zwyczajnie zaczynasz malować jakby żadne tutoriale nie istniały : ) wtedy ma się okazję samemu eksperymentować i wybrać co najbardziej nam pasuje.
a ja tworzę piosenki na śpiew i gitarę. Tylko jeszcze nie zorientowałam się jak je wstawić (są nagrane w pliku wideo). z tego co widzę można wstawić zdjęcia
- Fairytaled
- Rozkręcony intro
- MBTI: INFP
- Kontakt:
Soundcloud, Youtube albo coś innego - później link w posta.FireSoul pisze: 30 paź 2024, 8:17 a ja tworzę piosenki na śpiew i gitarę. Tylko jeszcze nie zorientowałam się jak je wstawić (są nagrane w pliku wideo). z tego co widzę można wstawić zdjęcia
- Fairytaled
- Rozkręcony intro
- Kontakt:
Włącza się opcja "Poproś o dostęp". Da się w jednym poście wkleić trzy linki, tak tylko mówię 
- Fairytaled
- Rozkręcony intro
- Kontakt:
@FireSoul
Teraz już mogę wejść, także posłucham.
Druga piosenka mi się podoba, pozwoliłem sobie lekko przyciąć: https://filetransfer.io/data-package/Q9LRdvfd#link
Fajne to jest, tylko dlaczego takie krótkie? Wydaje mi się też, że zamiast słów "której we mnie brak" mogłoby tam się pojawić inne zdanie, może wymyślisz więcej zwrotek? Jakiś refren?
Teraz już mogę wejść, także posłucham.
Druga piosenka mi się podoba, pozwoliłem sobie lekko przyciąć: https://filetransfer.io/data-package/Q9LRdvfd#link
Fajne to jest, tylko dlaczego takie krótkie? Wydaje mi się też, że zamiast słów "której we mnie brak" mogłoby tam się pojawić inne zdanie, może wymyślisz więcej zwrotek? Jakiś refren?
hm, pomyślę nad tym w wolnym czasie. dziękuję za uwagi
mam jeszcze trochę tych piosenek, różnych, niektórych dziwnych chyba
mam jeszcze trochę tych piosenek, różnych, niektórych dziwnych chyba