Pisz prawdę
Re: Pisz prawdę
Myślę, że nie powinno się pozbawiać radości z życia z myślą tylko o oszczędzaniu na jakąś przyszłość, bo nigdy nie wiemy co się wydarzy i dlatego warto też mieć przyjemności zamiast tylko czekać. Także jestem za odskoczniami.
Czy robisz coroczne badania kontrolne jakichś narządów?
Czy robisz coroczne badania kontrolne jakichś narządów?
Ze względu na pewną przypadłość kilka razy w roku robię badania krwi. Od dwóch lat biorę pewne leki i z tego powodu robię kontrolnie USG wątroby. Ale za rok kończę kurację (prawdopodobnie) i wtedy jedynie zostaną coroczne badania krwi. O, choć też raz do roku chodzę do fizjoterapeuty na wizytę kontrolną, nie wiem czy to się liczy
Twoim zadaniem sekretem udanej relacji jest dopasowanie pod kątem charakteru, czy dojrzałość dwóch osób (nawet niedopasowanych) która ułatwia rozwiązywanie konfliktów?

Twoim zadaniem sekretem udanej relacji jest dopasowanie pod kątem charakteru, czy dojrzałość dwóch osób (nawet niedopasowanych) która ułatwia rozwiązywanie konfliktów?
Zdaje mi się, że jednak to drugie
Jakie jest twoje ulubione wspomnienie z zeszłego roku?
Jakie jest twoje ulubione wspomnienie z zeszłego roku?
Z takich pojedynczych momentów to koncert Dropkick Murphys w Spodku. Słucham ich jakieś 20 lat, razem z ich muzyką dorastałem więc był to taki moment gdy czułem się jakbym znów był nastolatkiem xd
Jest coś losowego, co wg Ciebie znacznie poprawiłoby Twoją radość z życia? Np wygrana pieniężna, znalezienie drugiej połówki itp?
Jest coś losowego, co wg Ciebie znacznie poprawiłoby Twoją radość z życia? Np wygrana pieniężna, znalezienie drugiej połówki itp?
Tak, wygrana pieniężna to na pewno, z 500 tysięcy chociaż to bym sobie mogła postawić domek i byłabym już szczęśliwa
No albo chociaż dobra, stała praca. Stabilizacja w życiu jest dla mnie najważniejsza.
Czy zdarzyło ci się dostać za coś mandat?
Czy zdarzyło ci się dostać za coś mandat?
Tak prawie. Przebiegałam na czerwonym, na pasach przy dworcu głównym w Poznaniu,pędziłam na pociąg. Miałam szczęście bo to był 8 marca XD.
Skończyło się na upomnieniu.
Co robisz jako pierwsze, po wejściu do domu-po powrocie z pracy/ze szkoły? pomijając zdjęcie butów i odzieży wierzchniej?
Skończyło się na upomnieniu.
Co robisz jako pierwsze, po wejściu do domu-po powrocie z pracy/ze szkoły? pomijając zdjęcie butów i odzieży wierzchniej?
Włączam wodę na herbatę, a potem komputer. xd
Czy trenujesz jakiś sport regularnie? Jeśli tak, to jaki?
Czy trenujesz jakiś sport regularnie? Jeśli tak, to jaki?
-
- Wtajemniczony
- Rafael
- Krypto-Extra
- Enneagram: 9w1
- MBTI: ISFJ
Ja to się już chyba ze wszystkim pogodziłem, raz a dobrze i na zapas.
Ja trafiasz w nowe miejsce to pierwszym wrażeniem jest ogół, czy szczegół?

Ja trafiasz w nowe miejsce to pierwszym wrażeniem jest ogół, czy szczegół?
Nie o górę się potkniesz, ale o kamień.
Ja mam to do siebie, że często zapamiętuję jakieś szczegóły, czasem specyficzne, więc bardziej to niż ogół.
Jak oceniasz początek tego roku dla siebie?
Jak oceniasz początek tego roku dla siebie?
-
- Wtajemniczony
Dobrze póki co moja codzienność upływa w spokoju i harmonii. Żadnych większych zmartwień i problemów oby tak dalej.
Jaka jest pierwsza rzecz, którą zauważasz ,kiedy poznajesz nową osobę?
Jaka jest pierwsza rzecz, którą zauważasz ,kiedy poznajesz nową osobę?
Czy jest głośna i męcząca czy nie.
Wolisz relacje z własną płcią czy przeciwną? A może nie ma to dla ciebie znaczenia?
Wolisz relacje z własną płcią czy przeciwną? A może nie ma to dla ciebie znaczenia?
Nie mam specjalnie relacji z nikim (poza rodziną), więc bez znaczenia.
Ile wynosi twój rekord w liczbie godzin spędzonych bez przerwy przed komputerem?
Ile wynosi twój rekord w liczbie godzin spędzonych bez przerwy przed komputerem?
Około 3h. Ale jeśli przerwy około 30-40 minut pominąć to nawet 5-6h. Te 6h to też najwięcej ile jednego dnia spędziłem łącznie przed komputerem, ale to z kilkugodzinnymi przerwami.
Co byś zrobił(a) mając nieograniczony budżet?
Co byś zrobił(a) mając nieograniczony budżet?
-
- Wtajemniczony
Gdybym miała nieograniczony budżet to na pewno zangażowałabym się w pomoc harytatywną. Od czasu do czasu podróżowałabym. I na pewno chciałabym mieć mały domek gdzieś na odludziu w lesie blisko natury . Po to żeby odetchnąć od czasu do czasu od bliskich od rodziny . Nie ukrywam czasami chciałabym mieć święty spokój nawet od nich . I chyba tyle...
Czego potrzebujesz,aby być naprawdę szczęśliwym?
Czego potrzebujesz,aby być naprawdę szczęśliwym?