Poznajmy sie. Randka online
-
- Zagubiona dusza
Re: Poznajmy sie. Randka online
Hej, chętnie wyjdę z kimś na spacer, pomilczeć czy pogadać, kawa, herbata albo nic. Trójmiasto.
Szukam warszawskich dusz, które chętnie by chciały wspólnie ponarzekać na listopad przy czymś ciepłym.
POZNAJ MNIE
Mam na imie: Kamil
Mam lat: 30
Jestem z: Siedlce / Kock
O mnie: Z zawodu dostawca, ponoć dosyć sympatyczny. Wierny i oddany (czasami aż za bardzo)
Moje zainteresowania; niestety brak
Szukam: znajomych, przyjaciół, dziewczyny
Jeśli zajdzie potrzeba, mogę gdzieś dojechać. Raczej (a wręcz na pewno) nie będzie tu osób z moich okolic.
Mam na imie: Kamil
Mam lat: 30
Jestem z: Siedlce / Kock
O mnie: Z zawodu dostawca, ponoć dosyć sympatyczny. Wierny i oddany (czasami aż za bardzo)
Moje zainteresowania; niestety brak
Szukam: znajomych, przyjaciół, dziewczyny
Jeśli zajdzie potrzeba, mogę gdzieś dojechać. Raczej (a wręcz na pewno) nie będzie tu osób z moich okolic.
-
- Zagubiona dusza
Hej, jestem 35 letnią kobietą z lubelszczyzny, która chciałaby założyć rodzinę. Nie szukam księcia z bajki ale kogoś o dobrym sercu, dla kogo szczerość i wierność to prawdziwe wartości. Nie szukam pięknego ani bogatego ale jeśli umiesz kochać i chcesz być kochany to może warto spróbować.
Hej, jestem 41 letnim programista z Kielc w trakcie rozwodu bez dzieci - chętnie kogos poznam.
Cześć wszystkim!
Mam na imie: Patrycja
Mam lat: 31
Jestem z: okolic Trójmiasta
Szukam: nowych znajomości, partnera, osób chętnych do wspólnego spędzania urlopu i czasu wolnego
Mam na imie: Patrycja
Mam lat: 31
Jestem z: okolic Trójmiasta
Szukam: nowych znajomości, partnera, osób chętnych do wspólnego spędzania urlopu i czasu wolnego