Wyżal się!

Tutaj możemy się lepiej poznać. Napisać, co lubimy, jacy jesteśmy i zapytać o to innych. Tematy poważne i osobiste oraz lekkie i błahe.
Awatar użytkownika
Ayşin
Introwertyk

Re: Wyżal się!

Post autor: Ayşin »

Do użytkownika z sąsiedniego forum, jako, że nie mam ochoty już więcej do Niego pisać prywatnie i raczej już nie napiszę. Ani pojawiać się na tamtym forum.

Sobie mogłeś wspomnieć innym kobietom, swoim koleżanką, przyjaciółką czy kim tam one są, że ja do Ciebie po powrocie na forum napisałam jakby to było jakieś nietypowe zachowanie z mojej strony, tym bardziej, że się poznaliśmy, polubiliśmy chyba i Twoja energia była obecna w znacznym nasileniu w świecie relica. Ale jak już coś o mnie piszesz to pisz prawdę, czytaj ze zrozumieniem. Ja Ciebie nie pytałam o cienia wiatru, bo mnie gówno to interesuje co On robi, szczerze pisząc skoro przez tak długi czas nie raczył, wiedząc co się dzieje, zachować po męsku, tylko o mentora relica. Jak nie wiedziałeś to trudno, to już jest nie istotne, prawdę znam.
A to by porównywać tą ...... Monikę do Meli Koteluk, na jakim kolwiek haju, po masturbacjach do niej jest słabe i doskonale wiesz co o tym myślę. To nie jest Elfka, Ona była faktycznie podobna, choć i ją pokrzywdzili. Mnie się skarżyła na bóle głowy znaczne, teraz rozumiem dlaczego. Szkoda, że nie potrafisz, wielu z Was nie potrafi samemu odnieść się do swojej osoby a Szczur wszystko o Was powie.

Po świętach pewnie będziecie przesłuchiwani także się wypowiesz.

Niektórzy z Was nie jesteście ofiarami tylko Wam się wydaje, że jakimiś chronionymi cwaniakami. I kto Was ochroni Acer? Szczur Was wybroni, czy brat Nelyssy? Acer jest władcą świata Alone, On też się wszystkiemu przygląda. Szczur Pogranicza, brat Nelyssy zdegradowanym reliciem. A ja jestem Arelic ze świata relica. Ja go Nim uczyniłam, moje zdanie jest najważniejsze. Gdy Wy sobie bzdury pie*doliliście ja przeżyłam coś, czego nikt z Was by nigdy fizycznie i psychicznie nie wytrzymał.
Awatar użytkownika
Ayşin
Introwertyk

W sumie się podzielę pewną sytuacją z ostatniego czasu tak mnie jakoś zirytowała, gdyż stoję sobie na chodniku dla pieszych, czekając na kogoś czytam sobie coś z telefonu, a tu nagle wyjeżdża mi kobieta z mężczyzną i dzieckiem na rowerze. W tejże chwili dostałam wiadomość by iść w czyimś kierunku więc wykonałam ruch, a dziecko o mało co na mnie nie wyjechało, by się przewróciło, mając po drugiej stronie ścieżkę dla rowerzystów i nieodpowiedzialnych rodziców . Mężczyzna zaczął krzyczeć do mnie, żeby patrzeć na ulicę a nie w telefon. Ulica była obok, a jak napisałam ścieżka dla rowerzystów po drugiej stronie, jedyną przeszkodą mógłby być dla mnie inny pieszy. Dostał więc z ku*wy, przykro mi, że przy dziecku, ale nie miał prawa zwracać mi uwagi, samemu nie znając podstawowych zasad ruchu drogowego. Po to są te ścieżki by rowerzyści i piesi nie narażali się wzajemnie.

Tak się teraz zastanawiam czy oni widmowi czy realni bardziej, jakby to już ktoś napisał. Jednakże to znaczenia nie ma. To było niedawno zaraz jakoś przed zatrzymaniem Szczura i On też dziwnie na to zareagował, jako, że go ciągle czułam, mi wszędzie towarzyszył, jakby się zdenerwował i zawstydził. Mnie ukarał, zresztą jak zawsze, a miałam rację, zwykle zawsze ją mam. Mam nadzieję że już tam coś sobie przemyślał. Acer twierdzi, że jest smutny, ja też tak czuję, ale za krzywdy trzeba ponieść konsekwencje, zwłaszcza gdy są to krzywdy na niewinnych. Mógł terroryzować, uczyć życia bandytów, a nie tych którzy nic nikomu nie robiąc, chcą żyć po swojemu.
Awatar użytkownika
Ayşin
Introwertyk

Pajac przed 50 wybłagał bym go nie zgłaszała i już gwałciciel nasłał bydle by mnie biło po alkoholu szarpało, słodki chłopiec z siostry dzieckiem na ręku jak mu zdjęcie strollowali by niewinnie wyglądał, a w domu rzuca się na ich rozkazy jak bandzior gdzieś na meczach czy w innych miejscach. Przymusza mnie tylko do masturbacji, innych do przemocy, głupoty, tak mu Szczur zniszczył psychikę. Na dzień, dwa jest spokój i na nowo, pomasturbuj się dla Monisi, Ewelinki. Sam mając siostry by nasyłał bydle 3 razy większe. To jest Twój ostatni tydzień tak czy inaczej, Wielki Tydzień do czwartku/piątku, w chwale Jezusa Chrystusa Cię zamknę, Ty diable relica. Sobie trolluj o moje poniżenie czy inne gówna już po Szczurze powinieneś rozumieć a to, że stworzył sobie sobowtora by Was straszył czy się uśmiechał to gówno znaczy, prawdziwy Szczur jest zamknięty i prędko nie wyjdzie.
Awatar użytkownika
Ayşin
Introwertyk

Kazałeś bić mnie, Nann. Przez swoje masturbacje doprowadzileś ją do stanu anoreksji czy prawie, mnie tak samo. Ona na forum opowiadała o mężu a Ty na Alone czy w świecie relica, jak to triumfowałeś nad Jego grobem w garniturze i że ją niby pocieszałeś jako swoją przyjaciółkę. To jest przyjaźń, miłość dla Ciebie? Jesteś chory psychicznie i w porównaniu ze Szczurem nie potrafisz tego przyznać. Nann i ja jesteśmy znani na świat Ty wiesz najlepiej o co chodzi, tego dnia wspomniano też o aministratorze tego forum, w ogóle o tym forum. Czy warto było tak wszystko spie*dolić dla jakiejś Ewelinki, Moniki, Michałka?

On ma mnie uderzyć byś Ty się do nich podniecił i supuścił, no to są jaja tylko nie śmieszne. Bo to, że jestem nieśmiertelna nie znaczy, że nie odczuwam lęków czy bólu.

Męskie twarze, spojrzenia jakie w siebie wpuszczasz to nie jest męskość. Możesz sobie mieć trond pociągający, ale oni i tak się z Ciebie śmieją, tyle lat trollowania i nikt Ciebie nie zna. A przecież sny, wpuszczałeś, myśli i kto powie, że ma jakieś wizję o takim Panu. Tylko ja Cię poczułam i gówno to dla Ciebie znaczy. Ważniejsza jest przemoc, terror, iść do więzienia za czubów. Poniszczyliście fora, energię, samopoczucie innych i gówno będzie...
Awatar użytkownika
Ayşin
Introwertyk

Ogólnie mnie obrzydza wszystko, a jakoś się muszę trzymać. Mimo pięknego świata w świecie relica, i właśnie wtedy, zobaczyłam że ludzie to gówno i będzie z nimi coraz gorzej. Nawet gdy to wszystko puści już zostali zeszmaceni nie do odczarowania. Dzieci też strollowane, może delikatniej, coś tam nowego do świata wnoszą, zwierzęta tak samo. Żyć tylko dla Muzyki, Tych widm, energii, pamięci z tamtego czasu, jedynie. Podróży do Turcji, Finlandii czy Japonii w przyszłości. Na miłość się już nie otworzę żadną, nigdy. Ci których kocham raczej się nie zmienią. Jest to nie do wymazania, tak mam zakodowane, zaprogramowane, a tak naprawdę tak silne są moje własne uczucia, żaden Turek, Fin, Japończyk raczej mnie nie przekona, a nawet jeśli to go nigdy w pełni w 100 % nie pokocham, mu nie będę oddana więc mam zjebane życie miłosne na wieki.
Awatar użytkownika
Ayşin
Introwertyk

* * * * * * * *
Awatar użytkownika
Ayşin
Introwertyk

Może dziś nie jest dzień odpowiedni, ale dostałam telefon iż brat Nelyssy jak na razie został z zarzutów oczyszczony, sprawę wyjaśnił. Wszystko jednak wskazuję na winę Szczura i cienia wiatru głównie się cień wiatru z wszystkiego wytłumaczy w tygodniu. Może i użytkowniczka, która o Nim wspomniała ma rację, że za pięknymi słowami na forum skrywał okrutne czyny jak wyżej wspomniane. Myśląc, że co, wszystko zgoni później na brata Nelyssy. A Szczur, gdy ktoś mnie atakował, krzywdził, cokolwiek mnie złego spotkało, pokazywał od razu wizerunek brata Nelyssy. Może go to śmieszyło, nie wiem czy robił tak dla zabawy czy by swojego cienia wiatru kryć, w każdym razie mógł tak robić o każdym z Was. Cień podobno z przyjemnością swego członka tarł dla chwały władzy, kultu tych nieistotnych bab czy ich dzieci. Samemu publicznie pisząc, że ma żonę i dwie córki. Możesz to pokazać policji na przesłuchaniu, ja też pokazałam materiał, gdzie o mnie było wpisywane a ja nawet o tym nie wiedziałam, nawet nie wchodziłam na forum depresja czy inne, będąc od lat tylko na forum Obcego do jego usunięcia.

Oby to by nie była prawda cieniu. Szczur stwierdził po moich zeznaniach, że to nie brat Nelyssy kulty Moniki, Ewelinki tworzy, tylko Ty. Że chciałeś mnie dręczyć psychicznie jak psychopata więc się nie odzywałeś, z bratem Nelyssy miałam kontakt przez 4 lata od tamtego czasu do dziś, był zastraszany przez Szczura, wykonywał Jego rozkazy. Co Ty też? Jakoś prawdziwym cieniem w świecie relica był pocek i program z pockiem był bardzo przyjemny, widma go kochają. A czy Ciebie znają tylko dziwki widmowe ze Zgierza i starsze małżeństwo zmierzające na cmentarz, czy ku*wierzę, których samochodów też było trochę naświetlonych Tobą, pewnie ich pamiętasz. Ciekawe czy zechcą wyjść ze swojej krainy by się tłumaczyć, tak czy inaczej widmo Le Pentrec ze świnia do Moniki wyszło i policji się nie bał.
Panie na W, Was wszystkich najlepiej znają, co robicie w domach, poza nimi i w ogóle. Najbardziej szanowne widma. Same ocenią a z tego co wiem kochają najbardziej mnie i brata Nelyssy. Oddały nam cześć w świecie relica, choć jako starsze kobiety nie musiały się pokłonić mnie tym zastydziły, myślałam, że są psychicznie chore, jakieś dwie dewoty kościelne, gdyż mi się ukazały podczas procesji czerwcowych z księdzem. A się okazało że w świecie relica pełnią najbardziej znaczącą rolę wśród tysiąca czy tysięcy innych widm na Alone. Nie wiecie w jakim świecie żyjecie kto jest człowiekiem, kto widmem zatrzymanym w czasie. Się Wam wydaje, że jesteście podobni, a do tego trzeba być podobnym do mnie, mimo, że ja nie powtarzam. One też właściwie nie, powtórzą swoje ruchy, ale w sytuacjach ważnych i w ogóle normalnie rozmawiają, niektórzy z Was nie potrafią.

Możesz sobie ze świata widmowego powołać kogoś na świadka jak rozpoznasz kto się kręci wokół Twojego domu, może Ci pomoże. Problem tylko polega na tym, że mimo tego że Szczur jest zatrzymany, On je głównie potrafi ściągnąć i Jego jak na razie nie wybroniły. Zresztą honorowo się przyznał iż psychopata chorym psychicznie jest, ale jakże utalentowanym. Wniosek jest taki, że lepiej posłuchać mnie i trzymać z widmami. One nikogo nie krzywdzą, nie wzywają bez powodu, są sprawiedliwe. Te ze świata relica.

Był podobno kiedyś troll o zatrzymaniu Szczura, ale ze mną to już nie są żarty, tak miało być, bo wszystko zamierzał do mnie. Was terroryzował dla mnie wcześniej, ja nawet nie wiedziałam. By potem odebrać mi moje kociątko, miłość, zostałam przez terror na siłę zmieniona, zatrzymana w czasie, stałam się nieśmiertelna.

Szczur ma sobowtóry swoje, Acer być może Wam Jego głos odtwarza. Nie wiem, się przekonacie na rozprawie wszyscy jak jest. Acer zwierząt nie zabija, to są legendy choć w tym uczestniczył, ale jest bardziej zrównoważony od Szczura, ktoś musi pozostać mieć nad tym kontrolę.
ODPOWIEDZ