Rozmowy muzyczne
- karasek38
- Introrodek
Rozmowy muzyczne
Założyłem ten temat, bo chciałbym nawiązać z kimś znajomość głównie muzyczną. Bardzo lubię muzykę, a zwłaszcza, gdy mogę nią dzielić się z kimś, kto ma podobny gust muzyczny. Niestety większość osób, które znam w realnym świecie nie zwraca na to większej uwagi i po prostu słucha to, co akurat w radiu leci, albo jakieś disco polo i inne komercyjne rzeczy... Od razu odpowiem na pytanie dlaczego zakładam ten temat skoro już są wątki dotyczące wymiany muzyką. Odpowiedź brzmi: bo wolę to robić prywatnie, a nie na forum. A jeśli oprócz muzyki wyjdą jakieś wspólne tematy, to tym lepiej. Nie obchodzi mnie ani płeć, ani wiek. Mam bardzo pokaźną playlistę, a na niej głównie muzyka rockowa, metal, polski i zagraniczny rap, muzyka filmowa oraz elektroniczna w stylu house i trance. Jestem także otwarty na nowe gatunki. Słuchanie oraz wyszukiwanie nowej muzyki to jedno z moich ulubionych zajęć i myślę, że na pewno znajdzie się ktoś o podobnych upodobaniach oraz, że będzie chciał sobie popisać. Zapraszam do korespondencji prywatnej. Trzymajcie się, Robert 

"Idę swoją własną drogą, możliwe jednak,
że wasza droga przez jakiś czas będzie równoległa do mojej. "
........................................................................Antoni Gołubiew
4w5, INFJ
że wasza droga przez jakiś czas będzie równoległa do mojej. "
........................................................................Antoni Gołubiew
4w5, INFJ