Co obecnie czytasz?
- Nathas
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 4w5
- MBTI: ISTJ
Re: Co obecnie czytasz?
..:: Nie zmusisz nikogo żeby cię pokochał, ale zawsze możesz zamknąć go w piwnicy, żeby rozwinął się u niego syndrom sztokholmski ::..
- Nathas
- Rozkręcony intro
Jeżeli do mnie to, odpowiadam

Teraz łykam to:

..:: Nie zmusisz nikogo żeby cię pokochał, ale zawsze możesz zamknąć go w piwnicy, żeby rozwinął się u niego syndrom sztokholmski ::..
Tak, do Cb.Nathas pisze: ↑20 cze 2023, 7:21Jeżeli do mnie to, odpowiadamNajnowsza książka Szubrychta, historia metalu (a głównie subkultury) lat '80-'90 można by rzec, jakich wiele - ale jak to się świetnie czyta! Dla metalucha, szczególnie tego już starszego, który np. powstawanie i rozwój drugiej fali BM obserwował w czasie rzeczywistym nie będzie tu nic zaskakującego - ale książka napisana jest genialnie. Taka podróż sentymentalna, wspomnienia z młodości opisane barwnie i z humorem. Wiele książek tego typu przeczytałem, prawie wszystkie posiadam i mogę śmiało stwierdzić, że ta jest najlepsza.
Teraz łykam to:
![]()
- Nathas
- Rozkręcony intro
Książka o Heniu poszła na dwa przysiady, zobaczymi ile mi zajmie ta cegła:

Myślę, że szybko. Masa fotografii, w tym sporo zdjęć młodych i jędrnych piersi pani Dymnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Myślę, że szybko. Masa fotografii, w tym sporo zdjęć młodych i jędrnych piersi pani Dymnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nathas
A jak sobie przyswajasz tyle książek? Czytasz papierowe wersje czy jakoś inaczej?
A jak sobie przyswajasz tyle książek? Czytasz papierowe wersje czy jakoś inaczej?
- Nathas
- Rozkręcony intro
@Kilka czytam, czytam. Wbrew pozorom nie jest to trudne
Wszystkie książki mam w wersji papierowej nabyte drogą kupna. Wyjątkiem potwierdzającym regułę są 'Inni ludzie' Masłowskiej, którą nabyłem w formie cd, bo to taka rapowanka-rymowanka, której ta forma pasuje. Nie lubię słuchać książek.

Tak, już widzę, że pytanie nieodpowiednio sformułowałam. Chodziło mi głównie o to, którą wersję preferujeszNathas pisze: ↑21 cze 2023, 13:35 @Kilka czytam, czytam. Wbrew pozorom nie jest to trudneWszystkie książki mam w wersji papierowej nabyte drogą kupna. Wyjątkiem potwierdzającym regułę są 'Inni ludzie' Masłowskiej, którą nabyłem w formie cd, bo to taka rapowanka-rymowanka, której ta forma pasuje. Nie lubię słuchać książek.

https://skupszop.pl/ albo inna platforma sprzedaży, najlepiej chyba po różnych grupach facebookowych sprzedawać używane książki

"Przegryw. Mężczyźni w pułapce gniewu i samotności" Aleksandra Herzyk, Patrycja Wieczorkiewicz