Introwertyzm a "przegryw"
- Fyapowah
- Stały bywalec
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
Re: Introwertyzm a "przegryw"
@Drim Tu trzeba przeczytać coś więcej niż tytuł. Ale nie namawiam, wręcz przeciwnie. Im mniej zarobią na książce tym lepiej.
Czucie i wiara silniej mówi do mnie
Niż mędrca szkiełko i oko.
Niż mędrca szkiełko i oko.
@Fyapowah
Autorki są sobie same winne. Kłania się umiejętne określanie docelowej grupy odbiorczej produktu. Ostatnio zainteresowała mnie postać Napoleona to szukam książek zatytułowanych Napoleon, proste.
Zmieniamy tytuł tematu na: Introwertyzm, a "Wykop"?

Autorki są sobie same winne. Kłania się umiejętne określanie docelowej grupy odbiorczej produktu. Ostatnio zainteresowała mnie postać Napoleona to szukam książek zatytułowanych Napoleon, proste.
Zmieniamy tytuł tematu na: Introwertyzm, a "Wykop"?

- Rafael
- Intromajster
- MBTI: ISTP
Owszem dziewczyny całkiem miłe wrażenie robią.
Ja znałem sporo feministek na studiach i w liceum też kilka było.Początki tego ruchu.
Ale one wszystkie materialistki.
Ja bym się z taką osobą bliżej nie związał.
Ale incele też z tej samej przyziemnej bajki. Zatem świetnie pasują z feministkami.

Ja znałem sporo feministek na studiach i w liceum też kilka było.Początki tego ruchu.
Ale one wszystkie materialistki.

Ja bym się z taką osobą bliżej nie związał.
Ale incele też z tej samej przyziemnej bajki. Zatem świetnie pasują z feministkami.

Cały świat jest jak sen, ale lepszy dobry sen od złego.
- Polan
- Intromajster
- MBTI: INTJ
Ja tę książkę kupiłem, powoli czytam.
Wrażenie póki co dosyć pozytywne. Fakt że wybrały sobie grupę dosyć specyficzną do wywiadów, większość ma naprawdę nieciekawą historię z wczesnych lat. Ale jest to mocno przeplatane różnymi cytowaniami z badań, statystyki i psychologii. Póki co mam wrażenie że jest to faktycznie próba pokazania zjawiska, a nie jechania po nim.
Wrażenie póki co dosyć pozytywne. Fakt że wybrały sobie grupę dosyć specyficzną do wywiadów, większość ma naprawdę nieciekawą historię z wczesnych lat. Ale jest to mocno przeplatane różnymi cytowaniami z badań, statystyki i psychologii. Póki co mam wrażenie że jest to faktycznie próba pokazania zjawiska, a nie jechania po nim.
- Rafael
- Intromajster
- MBTI: ISTP
Ale nie w tym samym stopniu, jak to z każdą cechą bywa.
Cały świat jest jak sen, ale lepszy dobry sen od złego.
Może nie stricte o szeroko rozumianym "przegrywie" jako takim, ale o często wykorzystywanych w tymże środowisku tezach z psychologii ewolucyjnej i ich użyteczności.