Hej! Jestem Ola, mam 27 lat. Od dłuższego czasu odczuwam potrzebę nawiązania bliższej znajomości. Brakuje mi kogoś z kim mogłabym regularnie rozmawiać. Czasem się spotkać, spróbować nowych rzeczy albo zobaczyć ciekawe miejsca. Stąd rejestracja na forum i ogłoszenie
Kilka słów o mnie. Jestem z Pruszkowa pod Warszawą. Od kilku lat interesuję się kulturą i popkulturą koreańską oraz chińską. Jestem totalną psiarą. Większość wolnego czasu spędzam na czytaniu i oglądaniu filmów/seriali. Niedawno odżyła moja miłość do teatru, więc odkrywam nowe tytuły w repertuarach. Nie przepadam za sportem, ale lubię czasem pospacerować lub pojeździć na rowerze. Nie lubię small talku, więc początki znajomości mogą być niezręczne. Jeśli cię to nie odstrasza, czekam na kontakt
Szukam przyjaciółki/przyjaciela
- niewidzialna14
- Zagubiona dusza
Re: Szukam przyjaciółki/przyjaciela
Hej, tu Martyna lat 25 Jestem w podobnej sytuacji co ty. Cieszę się że jest więcej takich osób pragnących nawiązać prawdziwe relacje, czuję się troszkę lepiej. Ja co prawda z okolic trójmiasta, więc raczej ciężko będzie tu nawiązać bliższą znajomość. Jestem osobą, która raczej woli się spotkać face to face. Jeśli ktoś to czyta z okolic Wejherowa zapraszam - można napisać.
-
- Zagubiona dusza
- MBTI: INTJ
Szukam przyjaciółki
Hej,
Mieszkam w Warszawie, mam 25 lat. Jestem mocnym introwertykiem, ale jeżeli komuś zaufam i się otworzę to lubię długie i głębokie rozmowy na każdy temat. Chciałbym nawiązać przyjaźń (z dziewczyną), która mogłaby (ale wcale nie musiała) w przyszłości przerodzić się w coś więcej. Nie lubię podróży ani chodzenia do restauracji. Za to lubię rozmawiać (zarówno przez telefon jak i na żywo), zadawać pytania i na pytania odpowiadać. Interesuję się wieloma rzeczami, od matematyki i kosmologii po medycynę, psychologię i filozofię. Lubię poznawać historie życia innych ludzi, dzielić się doświadczeniami i wymieniać poglądami. Przede wszystkim szukam osoby, która byłaby moją bratnią duszą.
Mieszkam w Warszawie, mam 25 lat. Jestem mocnym introwertykiem, ale jeżeli komuś zaufam i się otworzę to lubię długie i głębokie rozmowy na każdy temat. Chciałbym nawiązać przyjaźń (z dziewczyną), która mogłaby (ale wcale nie musiała) w przyszłości przerodzić się w coś więcej. Nie lubię podróży ani chodzenia do restauracji. Za to lubię rozmawiać (zarówno przez telefon jak i na żywo), zadawać pytania i na pytania odpowiadać. Interesuję się wieloma rzeczami, od matematyki i kosmologii po medycynę, psychologię i filozofię. Lubię poznawać historie życia innych ludzi, dzielić się doświadczeniami i wymieniać poglądami. Przede wszystkim szukam osoby, która byłaby moją bratnią duszą.
- Coldman
- Administrator
- Enneagram: 4w5
- MBTI: Szajs
Wszyscy porozrzucani po tej Polsce, a tu takie fajne propozycje od rówieśników xD
- Ziemniakke
- Introrodek
Hej, jestem Marek, mam 34 lata i mieszkam w Rumi. Nie wiem sam czy szukam przyjaciółki/przyjaciela, do tej pory każdy, kogo za przyjaciela uważałem, albo się ode mnie odsunął, albo okazywał się wysysającym energię toksykiem. Do niedawna myślałem, że mam jedną ostatnią przyjaciółkę w osobie mojej partnerki, ale okazało się, że trochę zabrakło szczerości i otwartości, kiedy nagle pół roku temu zakomunikowała mi, że chce mieszkać osobno. Nie wiem czy dam radę otworzyć się na nową osobę, na przyjaźń z nią. Z drugiej strony sam mogę nie być najlepszym materiałem na przyjaciela, już dawno z "gadacza" zmieniłem się w słuchacza, i zdaję sobie sprawę, że wiele osób taka postawa może drażnić. Niemniej coś, ktoś, może jakiś (nie)wymyślony wewnętrzny przyjaciel, kazał mi to napisać.
Jestem typem domatora, wolę czytać książki i pisać, niż rozmawiać przez telefon (to jedna z trzech najbardziej przeze mnie znienawidzonych rzeczy), ale czuję, że czas będzie ruszyć tyłek i wyjść z domu. Nawet jeśli spacer będzie samotny.
Ale w razie czego, można do mnie napisać, nie obrażę się
Jestem typem domatora, wolę czytać książki i pisać, niż rozmawiać przez telefon (to jedna z trzech najbardziej przeze mnie znienawidzonych rzeczy), ale czuję, że czas będzie ruszyć tyłek i wyjść z domu. Nawet jeśli spacer będzie samotny.
Ale w razie czego, można do mnie napisać, nie obrażę się
Trzy cnoty ludzkie: szczerość, życzliwość, uprzejmość.