Tak czy nie?
Re: Tak czy nie?
W jakieś, tak. Głównie komputerowe na PC, z gatunku role-playing i strategicznych. Zdarza mi się też (choć rzadko) w planszówki, tam niestety już trzeba mieć z kim grać.
Czy boisz się sztucznej inteligencji?
Czy boisz się sztucznej inteligencji?
Nie. Najbardziej problematyczna jest obecnie w kwestii ewentualnego zagrożenia miejsc pracy .W moim zawodzie nie ma takiego ryzyka.
Wierzysz w moc ziół?
Wierzysz w moc ziół?
Zioła (przynajmniej część z nich) mają dowiedzione działanie - zarówno pozytywne, jak i negatywne. Lubię sobie zaparzać miętę, okazjonalnie dziurawiec.
Czy lubisz ludzi z tego forum?
Czy lubisz ludzi z tego forum?
-
Iratia
Nie poznałam tutaj jeszcze wszystkich wystarczająco dobrze i ciężko jest mi żywić jednorodne uczucia wobec liczby osób większej niż jedna, ale na podstawie szczątków informacji, jakie o sobie przekazują, większość udzielających się lubię bardziej niż mniej.
Miałeś/aś kiedyś atak paniki?
Miałeś/aś kiedyś atak paniki?
Miałam. Kilka razy. Na szczęście jakoś się ogarnęłam albo ktoś mnie wtedy ogarnął.
Wiesz co to OnlyFans? XD
Ja dopiero niedawno się dowiedziałam co to i jestem w szoku, że coś takiego wgl istnieje..
Wiesz co to OnlyFans? XD
Ja dopiero niedawno się dowiedziałam co to i jestem w szoku, że coś takiego wgl istnieje..
Tak, ale przeważnie po prostu przyglądam się temu smutno lub czasem podpisuję petycje. Wiele gatunków jest zagrożonych m.in. z powodu ekspansji człowieka, której nie sposób zatrzymać.
Czy jesteś zadowolona(-ny) ze swojego życia w Polsce?
Czy jesteś zadowolona(-ny) ze swojego życia w Polsce?
Tak, pod kątem miejsca zamieszkania bardzo, lubię swój region i moje miasteczko. Prywatnie pewne problemy zdrowotne na kilka lat trochę mnie ograniczyły, ale jeszcze niecały rok i zaczynam życie na nowo, już po mału się do tego szykuję
Bierzesz udział w inicjalnych społecznych?
Bierzesz udział w inicjalnych społecznych?
- Fyapowah
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
Nie. Są to rytuały upokorzenia.
Wyobraź sobie, że masz możliwość w każdy poniedziałek rano oddać komputerowi kontrolę nad swoim ciałem. Komputer przeżyje za ciebie cały tydzień roboczy, twoja świadomość będzie w tym czasie spać i odzyskasz kontrolę nad ciałem w piątek po pracy. Ominie cie cały trud tygodnia, praca, ale też wszystkie pozytywne doświadczenia w tym czasie. I tak co tydzień - będziesz żyć w swoim ciele tylko w weekendy do końca życia. Czy skorzystałbyś z takiej opcji?
Wyobraź sobie, że masz możliwość w każdy poniedziałek rano oddać komputerowi kontrolę nad swoim ciałem. Komputer przeżyje za ciebie cały tydzień roboczy, twoja świadomość będzie w tym czasie spać i odzyskasz kontrolę nad ciałem w piątek po pracy. Ominie cie cały trud tygodnia, praca, ale też wszystkie pozytywne doświadczenia w tym czasie. I tak co tydzień - będziesz żyć w swoim ciele tylko w weekendy do końca życia. Czy skorzystałbyś z takiej opcji?
Czucie i wiara silniej mówi do mnie
Niż mędrca szkiełko i oko.
Niż mędrca szkiełko i oko.
- KierowcaInrzynier
- Pobudzony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
Raczej nie, bo oznacza to skrócenie życia o 5/7 czasu nie licząc 1/3 doby każdego z tych 5 dni na spanie. A równie dobrze praca może być dość lekka, a po pracy czekałyby na ciebie przyjemności.
Masz chorobę lokomocyjną?
Masz chorobę lokomocyjną?
"Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion. Rather, follow your most intense obsessions mercilessly." - Franz Kafka
- Drimlajner
- Global Moderator
Byłem i nie polecam, no może nie na siłę ale dostałem taką propozycję i nie jest to dobre rozwiązanie. Zbyt wysoka pozycja i presja rodziny względem młodych moim zdaniem.Fire pisze: 15 lip 2025, 13:48 Chciałbyś/chciałabyś być zeswatany z kimś na siłę bo rodziny się dogadały?
Byłeś kiedyś sam na sam na burgerze? McDonald, Burger King, nie wiem.
Wielokrotnie - 10 tygodni rehabilitacji i po tym wizyta w Max Burgerze.
Byłeś/byłaś kiedyś sam/sama w kinie?
Byłeś/byłaś kiedyś sam/sama w kinie?
Byłem sam w kinie - na filmie, który akurat wiem, że mnie tylko interesował.
A czy byłaś/byłeś kiedyś w romantycznym miejscu samemu, gdzie wypadało być w parze?
A czy byłaś/byłeś kiedyś w romantycznym miejscu samemu, gdzie wypadało być w parze?
"Life is so unnecessary"