Poznajmy sie. Randka online

W tym dziale rozmawiamy o radościach i problemach, jakie dla introwertyków wynikają z bycia w związku.
KrolowaAngielska
Zagubiona dusza

Re: Poznajmy sie. Randka online

Post autor: KrolowaAngielska »

Napisz jeśli czasem tak, jak ja potrzebujesz rozmowy. Wiek, płeć i lokalizacja bez znaczenia.
KonKrosno
Wtajemniczony

Post autor: KonKrosno »

Cześć, ile masz lat?
Awatar użytkownika
Fyapowah
Użytkownik zablokowany
Enneagram: 5w4
MBTI: INTP
Kontakt:

Post autor: Fyapowah »

Przykro mi drogie panie, ale jest we mnie tyle nienawiści do was, że jak same nie zrobicie pierwszego kroku to ja się do was nie odezwę. Im ładniejsze i młodsze tym ta nienawiść większa.
Czucie i wiara silniej mówi do mnie
Niż mędrca szkiełko i oko.
Drimlajner
Global Moderator

Post autor: Drimlajner »

Fyapowah pisze: 16 maja 2026, 18:42 Przykro mi drogie panie, ale jest we mnie tyle nienawiści do was, że jak same nie zrobicie pierwszego kroku to ja się do was nie odezwę.
Tutaj nawet drimlajnerium w kapsułkach nie pomoże. Kobiety, a w szczególności te ze wschodu, raczej nie robią pierwszego kroku.
Awatar użytkownika
KierowcaInrzynier
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: KierowcaInrzynier »

Fyapowah pisze: 16 maja 2026, 18:42 Przykro mi drogie panie, ale jest we mnie tyle nienawiści do was, że jak same nie zrobicie pierwszego kroku to ja się do was nie odezwę. Im ładniejsze i młodsze tym ta nienawiść większa.
akurat jest jedna sytuacja, w której mogę zrobić pierwszy krok
kiedy trzeba dać babie /list miłosny/ z całej siły
"Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion. Rather, follow your most intense obsessions mercilessly." - Franz Kafka
Awatar użytkownika
KierowcaInrzynier
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: KierowcaInrzynier »

Korzystając z okazji napiszę ogłoszenie
Szukam kogoś, komu nic się nie chce, obydwu nam nic się nie będzie chciało. Kiedyś miałem hobby, ale zastąpiłem je robieniem siarczystych bączurów po uzależnieniu się od pożerania psznych tuńczyków z puszki.
12h snu to minimum. Kiedyś się myłem codziennie, teraz mi się nie chce, bo po tuńczyku jestem ociężały. Kiedyś przejmowałem się co ludzie powiedzo. Dziś obchodzi mnie tylko, czy starczy mi puszek z tuńczykiem do końca miesiąca. Kupiłem większy samochód tylko po to, aby zmieściło się do bagażnika więcej kartonów z tuńczykami w puszkach.
Do związku zaakceptuję tylko kobietę z posagiem w wysokości 4 kartonów pełnych tuńczykiem w puszcze. Jestem wymagający, trzeba mnie rozpieszczać, niczego nie zrobię, dopóki sprawa nie rozchodzi się o tuńczyka w puszce.
"Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion. Rather, follow your most intense obsessions mercilessly." - Franz Kafka
Riglostaj
Intronek

Post autor: Riglostaj »

Popisałbym z kimś mailowo, albo ujmując inaczej w słowa: wymieniać z kimś przemyślenia przez listy w formie elektronicznej.
Awatar użytkownika
quantum
Pobudzony intro
MBTI: INTJ

Post autor: quantum »

Masz swoje przemyślenia, coś cię trapi, nie masz z kim o tym porozmawiać ?, pragniesz kontaktu w przyjaznej, kulturalnej atmosferze prywatności ? Odezwij się.
To nie oferta "randkowa" choć nie wykluczam bliższej znajomości z miłą panią.
ODPOWIEDZ