Tutaj porozmawiać możemy o naszych zainteresowaniach, bardziej lub mniej popularnych pasjach czy nawet... dziwactwach

-
rael
- Introwertyk
- Enneagram: 9w1
- MBTI: INFP
Coldman pisze: ↑25 lis 2018, 19:51
W sumie pograłbym bym sobie w takie coś. Nieźle to rozwija z początku, tylko nie ma gdzie, ani z kim
Jesteś już trzecią osobą w tym temacie, która o tym wspomina, że zagrałaby gdyby znaleźli się ludzie do grania. To może uda się założyć jakąś sesję wśród użytkowników forum?

-
Machine
- Wtajemniczony
- Enneagram: 5w4
- MBTI: ISFJ
Ja przez ostatnie półtora roku sporo grałem i mam stałą ekipę do gry. Graliśmy głównie w Warha, ale ostatnio się przejadł, więc przeskoczyliśmy na D&D. Swego czasu przetłumaczyłem podręcznik do fallout pnp i też udało nam się trochę w niego pograć. Najczęściej jestem graczem, ale zdarzyło mi się też kilka razy być mistrzem gry. Polecam tą formę rozrywki, zwłaszcza jako formę integracji.

-
Alphekka
- Introwertyk
- MBTI: INFJ
rael pisze: ↑25 lis 2018, 20:48
Coldman pisze: ↑25 lis 2018, 19:51
W sumie pograłbym bym sobie w takie coś. Nieźle to rozwija z początku, tylko nie ma gdzie, ani z kim
Jesteś już trzecią osobą w tym temacie, która o tym wspomina, że zagrałaby gdyby znaleźli się ludzie do grania. To może uda się założyć jakąś sesję wśród użytkowników forum?
No właśnie. A mi się ostatnio ekipa trochę rozsypała. Każdy mieszka gdzie indziej, to czasem nawet trudno spotkać się raz czy dwa w roku. :/
Dwa razy dwa równa się siedem i pół, minus trzy i jeszcze trochę więcej. G. I. Gurdżijew
-
Alphekka
- Introwertyk
@ Drimlajner imponujący repertuar

Dwa razy dwa równa się siedem i pół, minus trzy i jeszcze trochę więcej. G. I. Gurdżijew
-
Coldman
- Administrator
- Enneagram: 4w5
Na pewno są od tego grupy na fb bo tutaj każdy rozsiany
Bądźmy podróżnikami po ludzkich oczach. Szukajmy w nich dobrych adresów. — Kaja Kowalewska
-
Alphekka
- Introwertyk
Jeśliby ktoś był z okolic Trójmiasta i chciał zagrać w coś nowego, to niech się odezwie do mnie dowolną drogą komunikacji, tu czy tam

Doświadczenie nie jest wymagane