Witam!
- Nathas
- Introwertyk
- Enneagram: 4w5
- MBTI: ISTJ-A
Re: Witam!
..:: Sikanie bez pierdnięcia jest jak magia bez zaklęcia ::..
-
- Introrodek
- Enneagram: 5w4
- MBTI: infj
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
Ty też widzę to lubisz xD
Witam
na forum trafiłem przypadkiem. Mam 16 lat. Bardzo lubię filmy (moim ulubionym jest Interstellar) i seriale, czasami poczytam książki i komiksy, grywam w gry, słucham różnych rzeczy, rocka ,indie, Kings of leon ,The mountain goats aż po Joy Division.

- PsychoDoll
- Wtajemniczony
- Enneagram: 4
Cześć, mam 37 lat ;o lubię stare, czarno-białe filmy polskie, interesuje mnie krawiectwo, książki o tematyce II wojny światowej, jestem fanką Hitchcocka
Wychowana na Janis Joplin, The Doors itp, poszłam własną ścieżką przez rock, punk, oi!, ska, psycho/rockabilly aż po swing jazz.
Jestem potwornie nieśmiała i wycofana. Mam kilkoro wypróbowanych przyjaciół. Niestety wszyscy mieszkają daleko. Pozdrawiam.

Jestem potwornie nieśmiała i wycofana. Mam kilkoro wypróbowanych przyjaciół. Niestety wszyscy mieszkają daleko. Pozdrawiam.
- Coldman
- Administrator
Siemano 

Bądźmy podróżnikami po ludzkich oczach. Szukajmy w nich dobrych adresów. — Kaja Kowalewska
-
- Zagubiona dusza
Witam wszystkich, postanowiłem się w końcu zarejestrować na tym forum, w końcu jestem jego przedstawicielem. Mam na imię Dawid, niedługo skończę 24 lata, pracuję i uczę się zaocznie w dwóch szkołach jednocześnie. Jestem katolikiem, nie wstydzę się wiary. Interesuję się historią, zielarstwem, trochę sportem i hazardem, a moim marzeniem jest zostać fryzjerem( trochę to dziwne). Niestety w tym roku nie dostałem się do szkoły w tym kierunku, ale w przyszłym roku na pewno spróbuję. Jestem oczywiście mega nieśmiały aczkolwiek potrafię walczyć o swoje i jestem niełatwy w relacji. Nie przejmuję się opiniami innych ludzi na mój temat, robię swoje. Pozdrawiam wszystkich introwertyków.
-
- Zagubiona dusza
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTJ
Witam ponownie, posiadałem tu już konto ale postanowiłem założyć nowe bo ktoś jeszcze mógłby mnie skojarzyć a chciałbym zacząć z czystą kartą
- Coldman
- Administrator
Hej 

Bądźmy podróżnikami po ludzkich oczach. Szukajmy w nich dobrych adresów. — Kaja Kowalewska