Tak czy nie?
Re: Tak czy nie?
Nie, nawet dosyć zdecydowanie nie.
Zastanawiasz się jak rozwój AI wpłynie na Twoją branżę?
Zastanawiasz się jak rozwój AI wpłynie na Twoją branżę?
tak, nawet dosyć zdecydowanie tak
czy kiedyś w Europie nie będzie żadnej z obecnie dominujących religii?
czy kiedyś w Europie nie będzie żadnej z obecnie dominujących religii?
A good friend is a key to sanity in a totally insane world
Nie, myślę że religie przetrwają w jakiejś szczątkowej formie -sekty, inscenizacji historycznej, wśród ludzi chcących podkreślić swoją awangardowość. Tak jak obecnie wciąż istnieje pogaństwo, szeptuchy czy resztki szamanizmu.
Obchodzisz nadchodzące święta?
Obchodzisz nadchodzące święta?
Nie, zwłaszcza że wolę być tą osobą która gotuje
Czy uważasz że feminatywy są konieczne do przełamania pewnych stereotypów, np że dany zawód nie jest dla kobiet?

Czy uważasz że feminatywy są konieczne do przełamania pewnych stereotypów, np że dany zawód nie jest dla kobiet?
Facet, który gotuje to skarb!
Szczerze mówiąc nie wiem, zawsze można mówić pani ktoś tam niż te własne wymyślane nazwy np naukowczyni czy coś takiego. Z resztą do nazw, które są takie ogólne typu np. naukowiec albo pilot no to ja podchodzę tak, że dla mnie one określają po prostu osobę pracującą, a nie płeć. Niektóre chyba w ogóle lepiej brzmią gdy się powie np pani pilot, no bo co innego? Pilotka? Pilotczyni? Nigdy mnie to aż tak nie interesowało, myślę, że to w ogóle nie jest takie ważne, no i też ja nie jestem jakąś zagorzałą feministką, żeby uważać, że płcie mają równe predyspozycje do niektórych zawodów
Malujesz jajka na Wielkanoc?
Szczerze mówiąc nie wiem, zawsze można mówić pani ktoś tam niż te własne wymyślane nazwy np naukowczyni czy coś takiego. Z resztą do nazw, które są takie ogólne typu np. naukowiec albo pilot no to ja podchodzę tak, że dla mnie one określają po prostu osobę pracującą, a nie płeć. Niektóre chyba w ogóle lepiej brzmią gdy się powie np pani pilot, no bo co innego? Pilotka? Pilotczyni? Nigdy mnie to aż tak nie interesowało, myślę, że to w ogóle nie jest takie ważne, no i też ja nie jestem jakąś zagorzałą feministką, żeby uważać, że płcie mają równe predyspozycje do niektórych zawodów
Malujesz jajka na Wielkanoc?
Nie, wręcz przeciwnie. To nastrój wpływa na to jak odbieram aktualną aurę.
Zaczynasz dzień od śniadania?
Zaczynasz dzień od śniadania?
- Rafael
- Krypto-Extra
- Enneagram: 9w1
- MBTI: ISFJ
Nie mam, zbyt jestem zmienny.
Czy lubisz się opalać?
Czy lubisz się opalać?
Nie o górę się potkniesz, ale o kamień.