Zauważyłem generalnie, że czasami łapią nas różne losowe myśli, które wydają się ciekawe do rozwinięcia - jednak dedykowanie im całych tematów (i dyskusji na 9999 postów) nie zawsze do końca ma sens, dajmy więc niech temat, w którym dzielimy się losowymi przemyśleniami, na które można odpowiedzieć w kilku zdaniach. Zacznę więc ja:
Nie rozumiem, czemu mój umysł nie toleruje środka (szczytu) związkowej krzywej Gaussa. Znane i tolerowalne przez mój umysł jest prawictwo/dziewictwo jak i hiperseksualne ultrayebactwo wraz z humorem o torturach z hakami i rażeniem prądem. Z kolei gdy ktoś do mnie mówi o casualowych związkach/rozstaniach mój umysł nie potrafi tego przetworzyć, i uruchamia się procedura derealizacji.
Nie wiem, czy ktoś inny tak ma - a jeśli tak (lub nie), to wytłumaczy mi ktoś ten fenomen?
Off-topic Sewer, czyli losowe przemyślenia z krótkimi odpowiedziami
- KierowcaInrzynier
- Pobudzony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
Off-topic Sewer, czyli losowe przemyślenia z krótkimi odpowiedziami
"Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion. Rather, follow your most intense obsessions mercilessly." - Franz Kafka
-
patha
- Intromajster
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP/J-T
Re: Off-topic Sewer, czyli losowe przemyślenia z krótkimi odpowiedziami
https://www.youtube.com/watch?v=8oqktY5Ab88KierowcaInrzynier pisze: 06 wrz 2025, 10:45
Nie rozumiem, czemu mój umysł nie toleruje środka (szczytu) związkowej krzywej Gaussa. Znane i tolerowalne przez mój umysł jest prawictwo/dziewictwo jak i hiperseksualne ultrayebactwo wraz z humorem o torturach z hakami i rażeniem prądem. Z kolei gdy ktoś do mnie mówi o casualowych związkach/rozstaniach mój umysł nie potrafi tego przetworzyć, i uruchamia się procedura derealizacji.
Nie wiem, czy ktoś inny tak ma - a jeśli tak (lub nie), to wytłumaczy mi ktoś ten fenomen?