Rzeczywiście... hmm... próbowałam usunąć znacznik czasu i dalej nic... To nie wiem
Muzyka introwertyka, czyli czego słuchacie? :)
Re: Muzyka introwertyka, czyli czego słuchacie? :)
Ten działa, bo ma inny link, youtu.be...a ten Twój ostatni: https://www.youtube.com Hmm... Może transmisje [live] jakoś inaczej się wkleja. Niech ktoś inny się wypowie
- quantum
- Pobudzony intro
- MBTI: INTJ
Ciebie jako zalogowanej też nie widzę ? Coś tu chyba nie gra do końca.
Na innym forum wystarczyło skopiować adres główny ten z u góry i wkleić w tekst, a forum automatycznie zamieniało go na okno odtwarzania.
Na innym forum wystarczyło skopiować adres główny ten z u góry i wkleić w tekst, a forum automatycznie zamieniało go na okno odtwarzania.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2026, 12:25 przez quantum, łącznie zmieniany 1 raz.
:DD Misiu pysiu, użytkownicy mogą mieć status ukrytyquantum pisze: 24 maja 2026, 12:23 Ciebie jako zalogowanej też nie widzę ? Coś tu chyba nie gra do końca.
@quantum proszę bardzo.... pokombinowałam i Twój link powinien być wklejony między znacznikami [youtube][/youtube] bez słowa live: https://youtu.be/dASRk9JHxs0s w formie youtu.be zamiast youtube.com
- quantum
- Pobudzony intro
Ostatnio zmieniony 24 maja 2026, 12:46 przez quantum, łącznie zmieniany 1 raz.
uważaj, bo mogę Ciebie jeszcze zamordować (a nie lubię przemocy)quantum pisze: 24 maja 2026, 12:42 No widzisz jak się chce to można ! Podziękował.
psss. ale nie "link" lecz odnośnik.
edit: dodałeś kotka, to wybaczę
- quantum
- Pobudzony intro
"Rebe ciebie sznycel oczekuje.. " - tak mawiają żydzi. U nas krócej mówią "Cię" nerwusko 
Używamy „Ciebie” kiedy chce się podkreślić adresataquantum pisze: 24 maja 2026, 12:50 "Rebe ciebie sznycel oczekuje.. " - tak mawiają żydzi. U nas krócej mówią "Cię" nerwusko![]()
- KierowcaInrzynier
- Stały bywalec
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
"Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion. Rather, follow your most intense obsessions mercilessly." - Franz Kafka
- quantum
- Pobudzony intro
Mamy cudzysłów.. ta.. mamy... jak się specjalną kombinację znaków wybierze to mamy. Tak czy owak to już czepialstwo jest.
*KierowcaInrzynier* - dobry utwór na wesoło.
Przyganiał kocioł garnkowiquantum pisze: 24 maja 2026, 13:08 Mamy cudzysłów.. ta.. mamy... jak się specjalną kombinację znaków wybierze to mamy. Tak czy owak to już czepialstwo jest.
Ja tylko odpowiadam na Twoje Grammar Nazi