Tutaj możemy zadać pytanie dotyczące konkretnego problemu związanego mniej lub bardziej z introwertyzmem naszym lub innych, poprosić o pomoc, rady, wskazówki.
KierowcaInrzynier pisze: 19 maja 2026, 12:15
Absolutnym sensem życia, najwyższą wartością życia dla wszystkich istot rozumnych jest plecienie wiklinowych koszy, a kto się z tym nie zgadza zasługuje na najsurowsze z możliwych kar.
A wiesz że masz rację !? I to wcale nie żart.
Plecenie koszyków to po prostu poczciwa i potrzebna praca może i słabo płatna ale pożyteczna i tymi trzema wartościami kierować się trzeba by sens życia odnaleźć w sobie bo kto w sobie tego nie dostrzeże - nie znajdzie tego nigdzie indziej.
-Allahu akbar !
Żyję z czystej ciekawości, przestałem liczyć na wielkie rzeczy, ale też i nie zakopuję się w depresyjnych myślach. Cieszę się że nie żyłem w czasach PRLu lub wcześniej w tym wieku, bo wtedy jeno ostało by się alko i droga w dół, albo wkręcenie się do zakonu braci mniejszych, mimo wzrostu xD
Niewiele mi do życia potrzeba, ale nawet tego społeczeństwo nie potrafi uszanować
Nie rozumiem potrzeby ludzi, na spotykanie się ze sobą. Dziką potrzebę socjalizowania się ludzi uważam za wadę, upośledzenie i coś naturalnie zbędnego. No ale i tak znajdą się tacy, którzy powiedzą, że to "introwertyk" musi się "leczyć" z "introwertyzmu".