Hej, mam na imię Adam, niedługo kończę 24 lata, pochodzę z Trójmiasta, ale dużo czasu spędzam w Poznaniu. Jestem osobą spokojną nie lubiącą zwracać na siebie uwagi, ceniącą ciszę i spokój. Nie narzucam innym swojego zdania, ale również nie znoszę ludzi, którzy wtrącają się w życie innych. Jestem osobą konkretną i bezposrednią, dlatego zawsze chce wiedzieć na czym stoję. Na co dzień domator, ale lubię zwiedzać Polskę i w miarę możliwosci zagranicę. Szczególnie w lecie robię wypady na łono natury, jezioro, las oraz oczywiscie góry, które uwielbiam, przy czym mam na mysli zdobywanie szczytów, a nie łażenie po krupówkach

Interesuję się przede wszystkim historią, polityką krajową i międzynarodową, militariami oraz sportem, dlatego zwiedzanie zabytków, muzeów oraz uczestniczenie w wydarzeniach sportowych w charakterze kibica nie jest mi obce. Ponadto lubię spacerować oraz szczególnie wieczorami oglądać filmy. Poglądy zdecydowanie prawicowe, choć jakby to kogos interesowało to można się kłócić co to własciwie oznacza

Nie jestem osobą samotną, mam zaufanych znajomych z którymi się spotykam, ale bardzo brakuję mu drugiej połówki, dlatego jesli jakas dziewczyna da radę to przeczytać i jeszcze do tego uzna, że możemy się porozumieć to zapraszam do kontaktu